Η ΦΑΓΕ ανοίγει νέο εργοστάσιο στην Ολλανδία… επένδυση 150 εκ. ευρώ

25 Νοεμβρίου, 2021


Την δημιουργία του νέου της εργοστασίου στην Ολλανδία δρομολογεί η ΦΑΓΕ. Όπως ανακοίνωσε η γαλακτοβιομηχανία, η επένδυση θα ανέλθει στα 150 εκατ. ευρώ ενώ εκτιμάται ότι το νέο εργοστάσιο θα ξεκινήσει …Την δημιουργία του νέου της εργοστασίου στην Ολλανδία δρομολογεί η ΦΑΓΕ. Όπως ανακοίνωσε η γαλακτοβιομηχανία, η επένδυση θα ανέλθει στα 150 εκατ. ευρώ ενώ εκτιμάται ότι το νέο εργοστάσιο θα ξεκινήσει τη λειτουργία του το δεύτερο εξάμηνο του 2024.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, το εργοστάσιο θα κατασκευαστεί το πάρκο Riegmeer Hoogeveen στην Ολλανδία και ήδη έχει υπογραφεί σύμβαση προαίρεσης για οικόπεδο 15 εκταρίων με τον δήμο του Hoogeveen. Η νέα μονάδα αρχικά θα συνεισφέρει επιπλέον 40.000 τόνους παραγωγικής ικανότητας γιαουρτιού ετησίως και θα δημιουργήσει 250 θέσεις πλήρους απασχόλησης.

 

Η ΦΑΓΕ συνεργάζεται στενά, μεταξύ άλλων, με τη NOM (www.nvnom.com), τη NFIA (www.investinholland.com), την επαρχία Drenthe (www.provincie.drenthe.nl), την επιτροπή ύδατος (Waterschap Drents Overijsselse Delta www.wdodelta.nl), το WMD (www.wmd.nl), το NV RENDO (www.rendogroep.nl) και τον δήμο Hoogeveen (www.hoogeveen.nl) για την πραγματοποίηση της νέας μονάδας παραγωγής, η οποία αναμένεται ότι θα λειτουργήσει το δεύτερο εξάμηνο του 2024.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.