Θετικά τα σχόλια των Επιτελών του ΓΕΣ για το…4×4 HOPLITE (ΟΠΛΙΤΗΣ) της EODH(video)

25 Νοεμβρίου, 2021


Ιδιαίτερα θετικά σχόλια συγκεντρώνει το Ελληνικής σχεδίασης Τακτικό Τροχοφόρο Τεθωρακισμένο 4×4 HOPLITE (ΟΠΛΙΤΗΣ) της EODH που πρόσφατα παρουσιάστηκε στην πιο εξελιγμένη και εντυπωσίασε με τα χαρακτηρ…Ιδιαίτερα θετικά σχόλια συγκεντρώνει το Ελληνικής σχεδίασης Τακτικό Τροχοφόρο Τεθωρακισμένο 4×4 HOPLITE (ΟΠΛΙΤΗΣ) της EODH που πρόσφατα παρουσιάστηκε στην πιο εξελιγμένη και εντυπωσίασε με τα χαρακτηριστικά του.

Πραγματοποιήθηκε στο Στρατόπεδο «ΕΠΧΟΥ ΠΡΟΚΟΠΙΔΗ ΘΩΜΑ» (Άσσηρος), παρουσίαση-επίδειξη σε επιτελείς και προσωπικό του ΓΕΣ, της 1ης Στρατιάς, του Γ’ ΣΣ και της ΙΙ Μ/Κ ΜΠ, από τους εκπροσώπους της εταιρείας EODH, κ. Γραμματικό Αθανάσιο, κ. Μίτση Ανδρέα και κ. Μίτση Ιωάννη, με θέμα τις ειδικοποιημένες εκδόσεις του οχήματος «Οπλίτης» (4 x 4).

Το όχημα χαρακτηρίζεται από την ευκολία προσαρμογής της σχεδίασης σε κάθε είδους αποστολή, μέσω της ταχείας εναλλαγής της καμπίνας του, και τη δυνατότητα συντήρησης και επισκευής σε συνθήκες πεδίου.

 

Δηλαδή μιλάμε για ένα όχημα ικανό να δημιουργήσει μια οικογένεια οχημάτων, που συνολικά θα καλύψουν πολλές και διαφορετικές ανάγκες όπως όχημα διοίκησης, Κέντρο Διεύθυνσης Πυρός μονάδων Πυροβολικού, φορέας διαφόρων οπλικών συστημάτων, παρατήρησης πυροβολικού, ηλεκτρονικού πολέμου, μεταφοράς τραυματιών, περιπολίας και αστυνόμευσης, επιτήρησης συνόρων, πυρόσβεσης.

Στην επίδειξη που ακολούθησε, επιδείχθηκε η δυνατότητα επιβίβασης ομάδος Πεζικού 8 ατόμων με πλήρη εξοπλισμό και η ασφαλής και άνετη μεταφορά της με υψηλές ταχύτητες σε αρματικό έδαφος εκτός οδών.

η Ελληνική εταιρεία EODH SA με έδρα το Λάκκωμα Χαλκιδικής που ειδικεύεται στα Ολοκληρωμένα Συστήματα προστασίας Οχημάτων Μάχης

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.