Την «Κυρά του Δέλτα» τίμησε η XII Μ/Κ Μεραρχία Πεζικού (video)

24 Νοεμβρίου, 2022


..Την Κυρά του Δέλτα, Άρτεμης Παπακωστίδου, τίμησε η ΧΙΙ Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού «ΕΒΡΟΥ», για τα 41 χρόνια παρουσίας της, στην πρώτη γραμμή των συνόρων, στο Δέλτα του Έβρου. Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 21 Νοέμβρη, κατά τη διάρκεια της μουσικής εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του εορτασμού της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων, η Μεραρχία τίμησε τη μοναδική γυναίκα αλιέα στο Δέλτα του Έβρο…


...υ, η οποία εδώ και 41 χρόνια υψώνει περήφανα με τον σύζυγό της την ελληνική σημαία.Αφού της απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα για την πολύτιμη παρουσία της στα σύνορα, της δόθηκε και μια Eλληνική σημαία, με τον Διοικητή της XII Μ/Κ ΜΠ, Υποστράτηγο Παναγιώτη Καβιδόπουλο να τη διαβεβαίωνει...

..

Την Κυρά του Δέλτα, Άρτεμης Παπακωστίδου, τίμησε η ΧΙΙ Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού «ΕΒΡΟΥ», για τα 41 χρόνια παρουσίας της, στην πρώτη γραμμή των συνόρων, στο Δέλτα του Έβρου. 

 

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 21 Νοέμβρη, κατά τη διάρκεια της μουσικής εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του εορτασμού της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων, η Μεραρχία τίμησε τη μοναδική γυναίκα αλιέα στο Δέλτα του Έβρου, η οποία εδώ και 41 χρόνια υψώνει περήφανα με τον σύζυγό της την ελληνική σημαία.

Αφού της απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα για την πολύτιμη παρουσία της στα σύνορα, της δόθηκε και μια Eλληνική σημαία, με τον Διοικητή της XII Μ/Κ ΜΠ, Υποστράτηγο Παναγιώτη Καβιδόπουλο να τη διαβεβαίωνει ότι η Ταξιαρχία που είναι υπεύθυνη στην περιοχή, θα φροντίσει να βρίσκεται πάντα δίπλα τους. 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.