¨Η Ελλάδα κατά παράβαση του δικαίου εξοπλίζει νησιά¨…

22 Νοεμβρίου, 2020


……Ο Ακάρ ανέφερε πως οι τεχνικές και επιστημονικές εργασίες των ερευνητικών πλοίων στην Ανατολική Μεσόγειο συνεχίζονται και είπε : Το να παρουσιάζονται αυτές οι εργασίες ως πρόκληση καιρός………

Ο Ακάρ ανέφερε πως οι τεχνικές και επιστημονικές εργασίες των ερευνητικών πλοίων στην Ανατολική Μεσόγειο συνεχίζονται και είπε : Το να παρουσιάζονται αυτές οι εργασίες ως πρόκληση καιρός αιτία κλιμάκωσης της έντασης, είναι κάτι που πραγματικά δεν συνάδει με τις ηθικές αξίες.”

Ο Ακάρ ανέφερε πως η Ελλάδα κατά παράβαση του διεθνούς δικαίου έχει εξοπλίσει νησιά στο Αιγαίο και είπε τα εξής : ¨Οι δράσεις που γίνονται σε νησιά των οποίων η κυριαρχία υπό κανένα τρόπο δεν δόθηκε στην Ελλάδα παραβλέπονται, ενώ οι επιστημονικές και τεχνικές δικές μας εργασίες προβάλλονται ως πρόκληση. αυτό είναι πραγματικά μία λανθασμένη προσέγγιση που δεν συνάδει με την καλή γειτονία. Απέναντι στην χείρα φιλίας που προτάσσουμε κάνουν τις πλέον λανθασμένες κινήσεις. Εμείς υποστηρίζουμε την πολιτική επίλυση, το διάλογο και τις σχέσεις καλής γειτονίας. Στο θέμα αυτό δείξαμε την καλή μας βούληση και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Περιμένουμε αυτό να γίνει αντιληπτό. Πέρα από αυτό επιθυμώ να αναφέρω πως η δέσμευση τους σε κάποιες κινήσεις δεν μπορεί να εξηγηθεί με βάση τις σχέσεις καλής γειτονίας.”

 

Ο Ακάρ αναφερόμενος στις εξελίξεις στην Κύπρο δήλωσε πως “Στην Κύπρο υπάρχει μία τουρκική παρουσία είναι ανάγκη να ιδωθεί πώς από αιώνες εκεί υπάρχουν Τούρκοι που ζούνε εκεί. Είναι ανάγκη να αποδοθούν τα δικαιώματά τους.”

…..

Akar: Mehmetçik en kısa sürede Azerbaycan’daki görevlerinin başına gidecek – Sputnik Türkiye

21/11/2020

Σχ: Η συνθήκη της Λωζάνης λέει ότι πέραν των τριών χιλιομέτρων από την Ανατολία όλα τα άλλα νησιά και βραχονησίδες ανήκουν στην Ελλάδα. Η Τουρκία επιμένει να μη θέλει να το αποδειχθεί αυτό. Επίσης θεωρεί προφανώς πολύ λογικό, την ώρα που έχεις εισβάλει και κατέχει το 40% της Κύπρου, η Ελλάδα να διατηρεί χωρίς στρατό τα νησιά της.

Διακρίνουμε επίσης πώς άλλαξε την ορολογία του δεν μιλάει για Τουρκοκύπριους αλλά για Τούρκους στην Κύπρο ! Δηλαδή ακόμα και όλα αυτά τα παράσι@@, που ως έποικοι ήρθαν και έρχονται ακόμη και λεηλατούν την Κύπρο, πρέπει λέει να έχουν δικαιώματα ιδιοκτητών !!!

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.