Αποφασιστικά κατά της τουρκικής εισβολής η Γαλλία

1 Νοεμβρίου, 2019


Απόφαση σκάνδαλο από τη γαλλική εθνοσυνέλευση : Ψηφίστηκε πρόταση που καταγγέλλει την στρατιωτική επιχείρηση Πηγή ΕιρήνηςΗ γαλλική εθνοσυνέλευση ψήφισε πρόταση η οποία καταγγέλλει τη στρατιωτική επιχε…


Απόφαση σκάνδαλο από τη γαλλική εθνοσυνέλευση : Ψηφίστηκε πρόταση που καταγγέλλει την στρατιωτική επιχείρηση Πηγή Ειρήνης

Η γαλλική εθνοσυνέλευση ψήφισε πρόταση η οποία καταγγέλλει τη στρατιωτική επιχείρηση πηγή Ειρήνης που άρχισε η Τουρκία στα βόρεια της Συρίας με σκοπό την σύσταση Ασφαλούς Περιοχής.
…….
Η συμβολική αυτή πρόταση πέρασε με 121 “ΝΑΙ”, ενώ δεν την καταψήφισε κανείς βουλευτής. Στην πρόταση ζητείται να σταματήσουν αμέσως οι συγκρούσεις στη Βόρεια Συρία. Επαναλαμβάνεται επίσης η ατελείωτη στήριξη της Γαλλίας προς τις SDF (όνομα που χρησιμοποιεί η τρομοκρατική οργάνωση YPG) και υποστηρίζεται ότι υπάρχει ο κίνδυνος επανεμφάνισης της ISIS.
Η Γαλλία ενοχλημένη από την επιχείρηση πηγή Ειρήνης που άρχισε η Τουρκία κατά των τρομοκρατικών οργανώσεων στα βορειοανατολικά της Συρίας, δύο μέρες μετά την έναρξη της επιχείρησης έθεσε στο τραπέζι τις κυρώσεις κατά της Τουρκίας.  Η Γαλλία που σε κάθε ευκαιρία κάνει έκκληση προς την Τουρκία να σταματήσει την επιχείρηση, έχει αναστείλει κάθε πώληση όπλων προς την Τουρκία.

https://www.sondakika.com/haber/haber-fransa-ulusal-meclisi-nden-skandal-karar-baris-12568489/

30/10/2019

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.