Στο Τουρκικό Προξενείο & ο Μητροπολίτης Δράμας…Τι να γιόρταζε άραγε;

31 Οκτωβρίου, 2019


Ο Μητροπολίτης Δράμας Παύλος μετείχε στην δεξίωση της Μητέρας  Πατρίδας στο Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής …
«>Στην δεξίωση για τη γιορτή της Δημοκρατίας, που οργάνωσε το προξενείο της μητέ…


Ο Μητροπολίτης Δράμας Παύλος μετείχε στην δεξίωση της Μητέρας  Πατρίδας στο Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής …
«>Στην δεξίωση για τη γιορτή της Δημοκρατίας, που οργάνωσε το προξενείο της μητέρας πατρίδας Τουρκίας, μετείχαν πολλοί ομογενείς από Ροδόπη Ξάνθη και Έβρο και ηγεσίες  Τουρκό συλλόγων.

Στην δεξίωση μετείχαν και Έλληνες καλεσμένοι. Ένας εξ αυτών ήταν και ο μητροπολίτης Δράμας Παύλος.

Ο πρόξενος Ομερογλου έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον Μητροπολίτη Παύλο που είχε την ευγένεια να μετάσχει στην δεξίωση.

Για κάποιο διάστημα πρόξενος και μητροπολίτης συνομίλησαν μεταξύ τους όρθιοι. Αργότερα ξεπροβόδισαν ιδιαίτερα τον μητροπολίτη, ο οποίος αναχώρησε νωρίς.

http://milletgazetesi.gr/view.php?id=14688

3ο/10/2019

Σε Μετάφραση απο τα Τουρκικά ΝΕΑ

Σχόλιο απο τα Τουρκικά Νέα : Δεν αντιλαμβανόμαστε τι δουλειά είχε ο μητροπολίτης Δράμας στη δεξίωση της Τουρκίας. Η Τουρκία άγιε Δέσποτα, είναι αυτή που έχει εισβάλει στην Κύπρο και έχει μετατρέψει τις εκεί εκκλησιές σε ξενοδοχεία, αποθήκες και στάβλους…

Είναι αυτή της οποίας ανώτατος αξιωματούχος τις προηγούμενες ημέρες δήλωσε πως “Εμείς είμαστε οι πραγματικοί ιδιοκτήτες της δυτικής Θράκης”. Ο δε ψευδομουφτής με τον οποίο συνομιλήσατε είναι ο αρχιπράκτορας τουρκικών συμφερόντων Ροδόπης….

Η αρχική φωτογραφία του άρθρου μας είναι ολίγον τραγική για την Ελλάδα. Δεσπότης Δράμας Παύλος και Περιφερειάρχης Μέτιος να συνομιλούν με τον ψευδομουφτή Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ…

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.