Οι Τούρκοι αλωνίζουν & στο Αιγαίο εκ του Ασφαλούς …5 Αερομαχίες και 51 Παραβιάσεις από 8 F-16

22 Οκτωβρίου, 2019


Οι Τούρκοι αλωνίζουν και στο Αιγαίο εκτός της Συρίας ,εκ του Ασφαλούς βέβαια , αφού οι Έλληνες Χειριστές που  έχουν πάντα στο LOCK  τα Τούρκικα F-16 ,χωρίς ποτέ να παίρνουν εντολή για KILL!Η Κατάσταση…


Οι Τούρκοι αλωνίζουν και στο Αιγαίο εκτός της Συρίας ,εκ του Ασφαλούς βέβαια , αφού οι Έλληνες Χειριστές που  έχουν πάντα στο LOCK  τα Τούρκικα F-16 ,χωρίς ποτέ να παίρνουν εντολή για KILL!

Η Κατάσταση αυτή χει δώσει λάθος μηνύματα στο Τουρκικό Γενικό Επιτελείο  που το έχει πάρει ώς φόβο και αδυναμία της Ελληνικής Πλευράς

Δεν γνωρίζουμε γιατί η ΠΑ δεν κατεβάζει ούτε τα  «UAV»που προβαίνουν σε Υπερπτήσεις Ελληνικού Εθνικού Εδάφους ,όπως θα συνέβαινε σε όλα τα Κυρίαρχα κράτη ,ακόμη και σε αυτά που δε έχουν σημαντική Στρατιωτική δυνατότητα !

Κατά τα άλλα έχουμε τους Καλύτερους Πολεμιστές του Κόσμου για Παρελάσεις ,Επιδείξεις και δεν συμμαζεύεται!!

Για την Ιστορία είχαμε και σήμερα όπως κάθε ημέρα …

51 Παραβιάσεις ,5 Παραβάσεις και 5 Εμπλοκές -Αερομαχίες απο Οχτώ Τούρκικα F-16 εκ των οποίων τα μισή Ντουζίνα ήταν Οπλισμένα !!!

Άντε να ζήσουμε να τα θυμόμαστε

 

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 22η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ       : 4 (4×2 F-16)

ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ     : -Οι

ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ         : 8

ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ          : 6

ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ         : 5

ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ        : 51

ΕΜΠΛΟΚΕΣ           : 5

ΠΕΡΙΟΧΗ               : Βορειοανατολικό, Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.