Ο Ερντογάν σε έκδοση “στρατάρχη”! Ο στρατιωτικός χαιρετισμός που δίνει “πόντους” στις δημοσκοπήσεις

20 Οκτωβρίου, 2019


Δεν μπορούμε να αρνηθούμε ότι οι Τούρκοι έχουν αναπτύξει επικοινωνιακό επιχειρησιακό βραχίονα με τον οποίο παρουσιάζουν τα γεγονότα όπως θέλουν. Η εισβολή με την υποκριτική ονομασία “Πηγή Ειρήνη…


Δεν μπορούμε να αρνηθούμε ότι οι Τούρκοι έχουν αναπτύξει επικοινωνιακό επιχειρησιακό βραχίονα με τον οποίο παρουσιάζουν τα γεγονότα όπως θέλουν. Η εισβολή με την υποκριτική ονομασία “Πηγή Ειρήνης”, δεν έχει τα αποτελέσματα που ήλπιζαν στην Άγκυρα. Επιπλέον “φρέναρε” από την συμφωνία αναστολής των επιχειρήσεων.

Ωστόσο εντός Τουρκίας υπάρχει κλίμα θριαμβολογίας! Το καθεστώς Ερντογάν το συντηρεί με κάθε τρόπο. Το “εφεύρημα” της επικοινωνιακής εκστρατείας είναι να χαιρετούν όλοι στρατιωτικά. Ακόμη και ο Ερντογάν. Το γεγονός ότι ο τουρκικός στρατός ελάχιστα έως καθόλου χρησιμοποιήθηκε στην εισβολή μικρή σημασία έχει.

 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.