Μια “γεμάτη” μέρα στο Αιγαίο με τουρκικά CN-235 και κάμποσα μαχητικά F-16

16 Οκτωβρίου, 2019


Σε μια προφανή προσπάθεια να μην… πάρουν τα μυαλά των Ελλήνων “αέρα” από την πίεση που ασκεί η διεθνής κοινότητα στην Τουρκία, η τουρκική Αεροπορία φρόντισε να κάνει αισθητή την παρο…

Loading...


Σε μια προφανή προσπάθεια να μην… πάρουν τα μυαλά των Ελλήνων “αέρα” από την πίεση που ασκεί η διεθνής κοινότητα στην Τουρκία, η τουρκική Αεροπορία φρόντισε να κάνει αισθητή την παρουσία της στο Αιγαίο, τόσο με την παρουσία δύο αεροσκαφών ναυτικής συνεργασίας – συλλογής πληροφοριών CN-235 όσο και με τρία ζεύγη και μια τετράδα μαχητικών αεροσκαφών F-16. Έξι στα δέκα μαχητικά ήταν οπλισμένα… Τουλάχιστον σημειώθηκε μόλις μία εμπλοκή.

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 15η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ : 4 (3x2F16 & 1x4F16)
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ : 2 CN-235
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ : 12
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ : 6
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ : 6
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ : 44 (οι 33 από τα CN-235 και οι 11 από τα μαχητικά)
ΕΜΠΛΟΚΕΣ : 1
ΠΕΡΙΟΧΗ : Βορειοανατολικό, Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο

Τα ανωτέρω Α/Φ αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.