ΕΑΒ – AUSA 2021: Στο ελληνικό “περίπτερο” με πολλές συναντήσεις…

14 Οκτωβρίου, 2021


Η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία συμμετείχε στην αμυντική έκθεση των Ηνωμένων Πολιτειών, AUSA 2021 Annual Meeting and Exposition, στο πλαίσιο του Εθνικού Περιπτέρου υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικ…Η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία συμμετείχε στην αμυντική έκθεση των Ηνωμένων Πολιτειών, AUSA 2021 Annual Meeting and Exposition, στο πλαίσιο του Εθνικού Περιπτέρου υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας-Γενικής Διεύθυνσης Αμυντικών Εξοπλισμών & Επενδύσεων και της Enterprise Greece. Πρόκειται για τη σημαντικότερη αμυντική έκθεση στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου κορυφαίες αμερικανικές και διεθνείς αμυντικές βιομηχανίες παρουσιάζουν τα επιτεύγματά τους. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε από 11 έως 13 Οκτωβρίου 2021 στην Ουάσιγκτον.

Τα στελέχη της ΕΑΒ, η οποία έχει ήδη κορυφαίες συνεργασίες στις Ηνωμένες Πολιτείες, πραγματοποίησαν συναντήσεις με αμερικανικές εταιρείες όπως η Northrop Grumman, Boeing, Raytheon, Elbit Systems of America, Adventure Aviation, AAR, Alion Science & Technology. Οι ξένες αποστολές και οι επισκέπτες του περιπτέρου, ενημερώθηκαν για τις δραστηριότητες, την τεχνογνωσία, την κατάρτιση και τις ανεξάντλητες δυνατότητες της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας.

 

Τα εγκαίνια του Ελληνικού Περιπτέρου τελέσθηκαν από τον Jack Haley, Brigadier General, U.S. Army Retired, Vice President Membership & Meetings AUSA, την κα. Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου Πρέσβη της Ελλάδας στην Ουάσιγκτον, τον κ. Νικόλαο Μπακατσέλο Πρόεδρο του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, τον κ. Αριστείδη Αλεξόπουλο Γενικό Διευθυντή ΓΔΑΕΕ, την Μs. Heidi Grant Director, Defense Security Cooperation Agency και την κα. Mπέτυ Αλεξανδροπούλου Executive Director & Member of the BoD, Enterprise Greece. Στην τελετή παρέστησαν επίσης, εκπρόσωποι ξένων αποστολών και άλλοι επίσημοι.

Το Εθνικό Περίπτερο οργανώθηκε για 8η συνεχή χρονιά από το Ελληνο-Αμερικανικό Επιμελητήριο.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.