Ψυδοκράτος: Παραιτήθηκε η “κυβέρνηση” στα Κατεχόμενα… “εκλογές”;

13 Οκτωβρίου, 2021


Την παραίτηση της τρικομματικής λεγόμενης «κυβέρνησης» (ΚΕΕ-ΔΚ-ΚΑ) υπέβαλε ο «πρωθυπουργός» του ψευδοκράτους, Ερσάν Σανέρ στον κατοχικό ηγέτη, Ερσίν Τατάρ. Όπως μεταδίδεται από τα Κατεχόμενα, σε γραπτ…


...ή δήλωσή του, ο Σανέρ επικαλείται για την παραίτηση τα προβλήματα απαρτίας στη «Βουλή», τις εξελίξεις εντός των δύο εκ των τριών κομμάτων της «συγκυβέρνησης» και κάποια εσωτερικά ζητήματα που προέκυψαν εντός της «κυβέρνησης».Στη γραπτή δήλωσή του, ο κ. Σανέρ επισημαίνει ότι στόχος της τρικομματικής «κυβέρνησης» που σχηματίστηκε στις 8 Δεκεμβρίου 2020 και πήρε ψήφο εμπιστοσύνης στη «Βουλή» στις 19 Δεκεμβρίου ήταν να περάσουν με όσο το δυνατόν λιγότερες δυσκολίες η πανδημία και οι οικονομικές συνέπειες, θεωρώντας ότι «πετύχαμε και στα δύο».Ωστόσο,...

Την παραίτηση της τρικομματικής λεγόμενης «κυβέρνησης» (ΚΕΕ-ΔΚ-ΚΑ) υπέβαλε ο «πρωθυπουργός» του ψευδοκράτους, Ερσάν Σανέρ στον κατοχικό ηγέτη, Ερσίν Τατάρ. Όπως μεταδίδεται από τα Κατεχόμενα, σε γραπτή δήλωσή του, ο Σανέρ επικαλείται για την παραίτηση τα προβλήματα απαρτίας στη «Βουλή», τις εξελίξεις εντός των δύο εκ των τριών κομμάτων της «συγκυβέρνησης» και κάποια εσωτερικά ζητήματα που προέκυψαν εντός της «κυβέρνησης».

Στη γραπτή δήλωσή του, ο κ. Σανέρ επισημαίνει ότι στόχος της τρικομματικής «κυβέρνησης» που σχηματίστηκε στις 8 Δεκεμβρίου 2020 και πήρε ψήφο εμπιστοσύνης στη «Βουλή» στις 19 Δεκεμβρίου ήταν να περάσουν με όσο το δυνατόν λιγότερες δυσκολίες η πανδημία και οι οικονομικές συνέπειες, θεωρώντας ότι «πετύχαμε και στα δύο».

 

Ωστόσο, η έλλειψη απαρτίας στη «Βουλή» εμποδίζει την «κυβέρνηση» από το να παράγει έργο και να αντιμετωπίσει τις διάφορες ανάγκες, αλλά και να ανταποκριθεί στο «νομοθετικό» έργο, όπως τονίζει. Τέλος, αναφέρει την πρόταση που έκανε με καλή πρόθεση -όπως είπε- για τον καθορισμό ημερομηνίας πρόωρων «βουλευτικών» απορρίφθηκε και από τους συνομιλητές του σε αυτήν τη «Βουλή». «Δεν είδαμε την απαραίτητη κατανόηση και στήριξη».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.