Ο Ερντογάν έστειλε τα κατασκοπευτικά CN-235 για παραβιάσεις στο Αιγαίο

11 Οκτωβρίου, 2019


Την ημέρα που οι δυνάμεις της Τουρκίας συγκεντρώνονται στα ανατολικά σύνορα τους και στην εισβολή στη Συρία, ο Ερντογάν δεν μας ξεχνάει.Δυο κατασκοπευτικά CN-235 κατέγραψαν 32 παραβιάσεις, συνοδευόμεν…Την ημέρα που οι δυνάμεις της Τουρκίας συγκεντρώνονται στα ανατολικά σύνορα τους και στην εισβολή στη Συρία, ο Ερντογάν δεν μας ξεχνάει.

Δυο κατασκοπευτικά CN-235 κατέγραψαν 32 παραβιάσεις, συνοδευόμενα από ένα ζεύγος F-16. Τα ανωτέρω Α/Φ αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 10η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ       : 1 (1×2 F16)

ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ     : 2 CN-235

ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ         : 4

ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ          : –

ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ         : 3

ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ        : 32 (όλες από τα CN-235)

ΕΜΠΛΟΚΕΣ           : –

ΠΕΡΙΟΧΗ               :  Βορειοανατολικό, Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο

 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.