Οι Τούρκοι επανήλθαν στο Αιγαίο και τις …Άρπαξαν για μια ακόμη φορά

23 Σεπτεμβρίου, 2021


Ξανάρχισαν μετά από μιας μέρας ανάπαυλα τις Εμπλοκές ,τα Τούρκικα Μαχητικά και που σήμερα προέβησαν σε 11 Παραβιάσεις-Παραβάσεις …. Ελληνικά μαχητικά τα αναχαίτισαν και ενεπλάκησαν μαζί τους για μια α…Ξανάρχισαν μετά από μιας μέρας ανάπαυλα τις Εμπλοκές ,τα Τούρκικα Μαχητικά και που σήμερα προέβησαν σε 11 Παραβιάσεις-Παραβάσεις …. Ελληνικά μαχητικά τα αναχαίτισαν και ενεπλάκησαν μαζί τους για μια ακόμη φορά !

Σε 3 εκ των Παραβάσεων- παραβιάσεων τα Τουρκικά F-16 ενεπλάκησαν με τα Ελληνικά μαχητικά που έφτασαν στην περιοχή για την αναχαίτιση των Τούρκων !

Αν και τα 8 Τούρκικα μαχητικά  που ήταν σε 4 σχηματισμούς και μάλιστα υπήρχαν και 4 από αυτά Οπλισμένα F-16 ,η μηδενική ανοχή που έδειξαν τα Ελληνικά πληρώματα έφεραν τα επιθυμητά αποτελέσματα

Όπου φύγει -φύγει οι Τούρκοι που φαίνεται οτι πήραν χαμπάρι ότι τα πράγματα αγρίεψαν … Στο Αιγαίο

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021

 

 

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ       : 4 (3×2 F-16 και 1×2 F-4)

 

ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ     : –

ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ         : 8

ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ          : 4

ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ         : 5

ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ        : 6 (από τα F-16)

ΕΜΠΛΟΚΕΣ           : 3

ΠΕΡΙΟΧΗ               : Βορειοανατολικό Αιγαίο

;

Τα ανωτέρω Α/Φ αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.