«Ο Πρίγκιπας διάδοχος της Ελλάδας Παύλος» – Σάλος μετά την αναφορά του BBC

19 Σεπτεμβρίου, 2022


Αντιδράσεις προκάλεσε η αναφορά του BBC για τον Παύλο, γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, τον οποίο και αποκάλεσε «πρίγκιπα διάδοχο της Ελλάδας».Η αναφορά έγινε στο πλαίσιο της κάλυψης της διαδικασίας της τελετής της βασίλισσας Ελισάβετ και το BBC φιλοξένησε δηλώσεις του γιου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλου.Ο Παύλος, βρέθηκε καλεσμένος σε εκπομπή αφιερωμένη στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβε…


Αντιδράσεις προκάλεσε η αναφορά του BBC για τον Παύλο, γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, τον οποίο και αποκάλεσε «πρίγκιπα διάδοχο της Ελλάδας».

Η αναφορά έγινε στο πλαίσιο της κάλυψης της διαδικασίας της τελετής της βασίλισσας Ελισάβετ και το BBC φιλοξένησε δηλώσεις του γιου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλου.

 

Ο Παύλος, βρέθηκε καλεσμένος σε εκπομπή αφιερωμένη στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ, όπου αναφέρθηκε στη σχέση του με το Βρετανικό στέμμα αλλά και όπως δήλωσε μαζί με τη μητέρα του θα παραστεί στην κηδεία της Βασίλισσας κι αυτό διότι ο πατέρας του, Κωνσταντίνος, αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Την ώρα της συνέντευξης μπορούσε κανείς να δει ως «τίτλο» του «η αυτού εξοχότης, ο πρίγκιπας διάδοχος της Ελλάδας, Παύλος».

Ως αποτέλεσμα, τo hashtag #CrownPrinceofGreece είναι τις τελευταίες ώρες ιδιαίτερα δημοφιλές, με πολλούς να ψέγουν το βρετανικό δίκτυο και κάποιους άλλους να αιτιολογούν την κίνηση λέγοντας ότι ο τίτλος δεν είναι ευγενείας, αλλά λειτουργεί ως προσδιορισμός του προσώπου.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.