Η Λέρος ,η ΕΥΠ και τα σενάρια…

18 Σεπτεμβρίου, 2019


Τις πρώτες ώρες μετά από την αποκάλυψη της κλοπής στη Λέρο, όταν υπήρχε μια ανεξήγητη όσο και ασυγκράτητη αισιοδοξία για την εξιχνίαση της υπόθεσης, διαβάζαμε ότι “πρωταγωνιστικό ρόλο στην πρόοδ…


Τις πρώτες ώρες μετά από την αποκάλυψη της κλοπής στη Λέρο, όταν υπήρχε μια ανεξήγητη όσο και ασυγκράτητη αισιοδοξία για την εξιχνίαση της υπόθεσης, διαβάζαμε ότι “πρωταγωνιστικό ρόλο στην πρόοδο των ερευνών έχει η ΕΥΠ”! Η ΕΥΠ εκ του νόμου δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι περισσότερο από το να “ακούσει” με εισαγγελική άδεια όποιους πιθανόν θα έπρεπε να ακούσει. Με βάση τους νόμους του ελληνικού κράτους δεν είχε κάποια άλλη δυνατότητα. Εκτός αν οι νόμοι έχουν αλλάξει ή απλά δεν τηρούνται…

Τώρα που προκύπτει αυτό που το Militaire.gr έγραφε από την πρώτη ημέρα, δηλαδή ότι η υπόθεση έχει πολύ δρόμο για να διαλευκανθεί, η …ΕΥΠ εξαφανίστηκε από σενάρια, διαρροές και δημοσιεύματα.

Η υπόθεση της Λέρου δεν προσφέρεται για επικοινωνιακά τερτίπια, ούτε για “ξέπλυμα” πασιφανών λαθών που έχει κάνει η κυβέρνηση σε επιλογές της. Αν την αντιμετωπίζουμε με τέτοιο τρόπο νομίζουμε ότι οι έρευνες δεν θα καταλήξουν πουθενά.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.