Πολεμικό Ναυτικό: Ουδέν σχόλιο για τη Λέρο… απλά “συνέχεια ερευνών”

18 Σεπτεμβρίου, 2019


Με μια ακόμα ανακοίνωση τη χρησιμότητα της οποίας δυσκολεύεται κανείς να κατανοήσει, το Πολεμικό Ναυτικό “ενημερώνει” για την εξέλιξη των ερευνών στο θέμα της κλοπής πολεμικού υλικού στις …


Με μια ακόμα ανακοίνωση τη χρησιμότητα της οποίας δυσκολεύεται κανείς να κατανοήσει, το Πολεμικό Ναυτικό “ενημερώνει” για την εξέλιξη των ερευνών στο θέμα της κλοπής πολεμικού υλικού στις εγκαταστάσεις του στη νήσο Λέρο. Ίσως είναι έμμεση απάντηση στα ρεπορτάζ που θέλουν τις έρευνες να έχουν περιπλακεί κάπως… Ας δούμε τι αναφέρει:

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού γνωστοποιείται ότι οι έρευνες αναφορικά με την υπόθεση της απώλειας στρατιωτικού υλικού από την Υπηρεσία Ναυτικών Τεχνικών Εγκαταστάσεων Λέρου (ΥΝΤΕΛ) συνεχίζονται στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που διετάχθη από την Εισαγγελία Ναυτοδικείου Πειραιώς ώστε να συμπληρωθεί ο φάκελος της προανάκρισης σε συνεργασία με τις αρμόδιες Αστυνομικές αρχές και να ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες ανακριτικές πράξεις.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.