Ένα Στεφάνι στη Μνήμη του Κυβερνήτη Π του Υ/Β ΚΑΤΣΩΝΗΣ

17 Σεπτεμβρίου, 2019


Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι το Σάββατο 14  Σεπτεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκαν στην Ελευσίνα εκδηλώσεις μνήμης της βύθισης του Υποβρυχίου (Υ/Β) ΚΑΤΣΩΝΗΣ κατά τη διάρκεια του Β’ Π…


αγκοσμίου Πολέμου, με την επωνυμία ΛΑΣΚΕΙΑ 2019.         Στις εν λόγω εκδηλώσεις κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του Αντιπλοιάρχου Βασιλείου Λάσκου Κυβερνήτη του Υ/Β ΚΑΤΣΩΝΗΣ, ο Αρχηγός Στόλου Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης ΠΝ ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΝ Αντιναυάρχου Νικολάου Τσούνη ΠΝ.         Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων κατέπλευσε στον λιμένα Ελευσίνας η Φρεγάτα ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗΣ. Το διαβάσαμε εδώ

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι το Σάββατο 14  Σεπτεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκαν στην Ελευσίνα εκδηλώσεις μνήμης της βύθισης του Υποβρυχίου (Υ/Β) ΚΑΤΣΩΝΗΣ κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, με την επωνυμία ΛΑΣΚΕΙΑ 2019.

        Στις εν λόγω εκδηλώσεις κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του Αντιπλοιάρχου Βασιλείου Λάσκου Κυβερνήτη του Υ/Β ΚΑΤΣΩΝΗΣ, ο Αρχηγός Στόλου Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης ΠΝ ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΝ Αντιναυάρχου Νικολάου Τσούνη ΠΝ.

        Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων κατέπλευσε στον λιμένα Ελευσίνας η Φρεγάτα ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗΣ.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.