Εκπλήσσονται οι Τούρκοι στην Τουρκία και οι άπιστοι στην Ελλάδα !

17 Σεπτεμβρίου, 2020


Στα εγκαίνια σχολείων στην Ελλάδα οι μαθητές φίλησαν τον ίδιο σταυρόΣταδιακά άρχισε η εκπαιδευτική χρόνια στην Ελλάδα. Έκπληξη προκάλεσε το ότι κατά τη διάρκεια της τελετής των εγκαινίων οι μαθητές μπ…Στα εγκαίνια σχολείων στην Ελλάδα οι μαθητές φίλησαν τον ίδιο σταυρό

Σταδιακά άρχισε η εκπαιδευτική χρόνια στην Ελλάδα. Έκπληξη προκάλεσε το ότι κατά τη διάρκεια της τελετής των εγκαινίων οι μαθητές μπήκα στη σειρά και φίλησαν τον ίδιο σταυρό.
Στην Ελλάδα όπου η νέα εκπαιδευτική χρονιά άρχισε με φορολογικών κανόνων για μάσκα και τήρηση αποστάσεων, πραγματοποιήθηκε τελετή. Στα εγκαίνια που έγιναν παρουσία χριστιανών θρησκευτικών λειτουργών γρήγορα διαδόθηκαν στα social media οι εικόνες με τους μαθητές να φιλάνε τον ίδιο σταυρό. Στις εικόνες που προκάλεσαν έκπληξη διακρίνεται ότι οι μαθητές για να φιλήσουν το σταυρό έβγαλαν τις μάσκες τους.

Ρεκόρ θεάσης είχαν στα social media εικόνες με την παραβίαση των κανόνων για την πανδημία.

https://www.haberler.com/yunanistan-da-okullarin-acilis-toreninde-13603803-haberi/

16/9/2020

Σχ. : Τούρκοι και άθεοι Έλληνες τις ίδιες απόψεις έχουν σε αυτό το θέμα. Δεν πιστεύουν στον Χριστό, οπότε λογικά να εκπλήσσονται από αυτό  το βίντεο.

Όχι βρε, θα βάλουμε τον ιερέα να μεταφέρει καμιά 250 σταυρούς, έναν για κάθε μαθητή ! Όποιος δεν θέλει να φιλήσει τον σταυρό ΜΑΣ δικαίωμα του.

Τώρα καταλαβαίνουμε γιατί όταν κάποιος γινόταν μουσουλμάνος επί Οθωμανών, έλεγαν ¨αυτός τούρκεψε¨. Κάποιοι ¨δικοί μας¨ έχουν αρχίσει και μοιάζουν του Τούκους στα πιστεύω  τους…

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.