Απίστευτο : H ΠΑ απογείωσε μόνο την Κυριακή (15/9) …27 αεροσκάφη & 2 Ε/Π σε 93 ώρες Πτήσεων σε Κοινωνικές Αποστολές !

16 Σεπτεμβρίου, 2019


Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019, στο πλαίσιο της κοινωνικής της προσφοράς, η Πολεμική Αεροπορία διέθεσε τα 27 Αεροσκάφη και 2 Ε/Π σε Αποστολές Αεροπυρόσβεσης ,Επιτήρησης & Αεροδιακομιδών με συνολι…Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019, στο πλαίσιο της κοινωνικής της προσφοράς, η Πολεμική Αεροπορία διέθεσε τα 27 Αεροσκάφη και 2 Ε/Π σε Αποστολές Αεροπυρόσβεσης ,Επιτήρησης & Αεροδιακομιδών με συνολικά 93 ώρες πτήσεων

Για Αεροπυρόσβεση,

Εκτελέστηκαν 35 έξοδοι και συμπληρώθηκαν 85,5 ώρες πτήσης.

Για Επιτήρηση,

Εκτελέστηκαν 2 έξοδοι και συμπληρώθηκαν 2 ώρες πτήσης.

Για Αεροδιακομιδές,

Συμπληρώθηκαν 5,8 ώρες πτήσης σε 2 αποστολές.

Διατέθηκε αεροσκάφος C-130 για την μεταφορά 35 ατόμων της 2ης και της 8ης ΕΜΑΚ από τα αεροδρόμια Θεσσαλονίκης και Νέας Αγχιάλου στο αεροδρόμιο Ζακύνθου προκειμένω να συνδράμουν στις προσπάθειες κατάσβεσης της πυρκαγιάς στην περιοχή Λιθάκια Λαγανά Ζακύνθου.

 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.