¨Εμείς ως Αυστρία θα αποφασίσουμε για το θέμα των μεταναστών ανεξάρτητα από την ΕΕ¨…

16 Σεπτεμβρίου, 2020


“Δεν θα ακολουθήσουμε τη Γερμανία στο θέμα των μεταναστών”Ο πρωθυπουργός της Αυστρίας Σεμπαστιαν δήλωσε πως η χώρα του δεν θα ακολουθήσει τις πολιτικές της Γερμανίας στο θέμα των μεταναστώ…“Δεν θα ακολουθήσουμε τη Γερμανία στο θέμα των μεταναστών”

Ο πρωθυπουργός της Αυστρίας Σεμπαστιαν δήλωσε πως η χώρα του δεν θα ακολουθήσει τις πολιτικές της Γερμανίας στο θέμα των μεταναστών.

……

Ο πρωθυπουργός Σεμπάστιαν Κουρτζ ασκώντας κριτική στη Γερμανίδα καγκελάριο αγκελα Μέρκελ για την μεταναστευτική της πολιτική δήλωσε :” Ως Αυστρία δεν θα ακολουθήσουμε τη Μέρκελ στην πολιτική της για τους μετανάστες. Ούτε βρίσκουμε σωστό να πάρουμε ανήλικα παιδιά από το στρατόπεδο της Μόριας. Εμείς ως Αυστρία θα αποφασίσουμε για το θέμα των μεταναστών ανεξάρτητα από την ΕΕ. Μπορώ να υποθέσω ότι αρκετές χώρες της Ευρώπης θα αποδεχθούν μετανάστες από την Ελλάδα. Ως Αυστρία τα τελευταία χρόνια δεχτήκαμε πολύ υψηλό αριθμό μεταναστών”.

Ο Κουρτζ ανέφερε πως ως χώρα είναι η τρίτη που έχει επηρεαστεί πολύ από τις μεταναστευτικές ροές στην ΕΕ και δήλωσε πως :” Μετά από την Σουηδία εμείς πήραμε τα περισσότερα παιδιά. Μόνο φέτος η Αυστρία διασφάλισε απόφαση προστασίας σε 3.700 παιδιά που είχαν υποβάλλει αίτημα ασύλου. Το αποτέλεσμα είναι ότι η Αυστρία αντιμετωπίζει μεγάλες δυσκολίες στο πεδίο της αφομοίωσης. ….”

https://www.iha.com.tr/haber-avusturya-basbakani-kurz-multeciler-konusunda-almanyanin-pesinden-gitmeyecegiz-866709/

15/9/2020

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.