Προκαλεί η Τουρκία ανήμερα της Κοιμήσεως της Θεοτόκου – Υπερπτήσεις τουρκικών F-16 πάνω από Κίναρο, Λέρο, Κανδελιούσσα

16 Αυγούστου, 2022


Απίστευτη τουρκική πρόκληση ανήμερα της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, με δύο ζεύγη τουρκικών F-16 να πραγματοποιούν υπερπτήσεις πάνω από ελληνικά νησιά.Συγκεκριμένα τα Τουρκικά F-16 , παραβίασαν …


τον εθνικό εναέριο χώρο και στη συνέχεια το πρώτο τουρκικό ζεύγος πέταξε πάνω από την Κίναρο στις 11:05 το πρωί και τα Μαύρα Λέρου τρία λεπτά αργότερα, στα 27.000 πόδια, ενώ το δεύτερο τουρκικό ζεύγος πέταξε πάνω από την Κανδελιούσσα, δυτικά της Νισύρου, στα 23.000 πόδια στις 11:19 π.μ. Το διαβάσαμε εδώ

Απίστευτη τουρκική πρόκληση ανήμερα της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, με δύο ζεύγη τουρκικών F-16 να πραγματοποιούν υπερπτήσεις πάνω από ελληνικά νησιά.

 

Συγκεκριμένα τα Τουρκικά F-16 , παραβίασαν τον εθνικό εναέριο χώρο και στη συνέχεια το πρώτο τουρκικό ζεύγος πέταξε πάνω από την Κίναρο στις 11:05 το πρωί και τα Μαύρα Λέρου τρία λεπτά αργότερα, στα 27.000 πόδια, ενώ το δεύτερο τουρκικό ζεύγος πέταξε πάνω από την Κανδελιούσσα, δυτικά της Νισύρου, στα 23.000 πόδια στις 11:19 π.μ.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.