Ο χάρτης του Τούρκου καθηγητή πανεπιστημίου….

16 Αυγούστου, 2022


Κείμενο του ιστολόγιου 14/8/2022Ο καθηγητής του πανεπιστημίου του Παμούκαλε Τουργκούτ Τοκ είναι ταυτόχρονα και  πρόεδρος του παραρτήματος Ντένιζλι των Γκρίζων Λύκων.Ανήρτησε λοιπον αυτόν τον χάρτη και…


Κείμενο του ιστολόγιου 14/8/2022

Ο καθηγητής του πανεπιστημίου του Παμούκαλε Τουργκούτ Τοκ είναι ταυτόχρονα και  πρόεδρος του παραρτήματος Ντένιζλι των Γκρίζων Λύκων.

Ανήρτησε λοιπον αυτόν τον χάρτη και έγραψε λοιπόν ¨Ίσως αύριο, ίσως κοντά στο αύριο…¨ και ότι ¨Άλλοι χαράσσουν τον χάρτη αυτών που ζητάνε πρώτα άδεια¨….

 

Στον χάρτη διακρίνεται πως τουρκικά είναι σχεδόν όλα τα νησιά του Αιγαίου, η Κρήτη και  η Κύπρος. Επίσης στον χάρτη γράφει ¨Ζήτω η ανεξάρτητη Τουρκμενική Δημοκρατία¨ εννοώντας εδάφη τα οποία θέλουν να αρπάξουν από την Συρία….

Ο καθηγητής Νίκος Μιχαηλιδης σχολίασε πως ¨ Ο εν λόγω είναι καθηγητής πανεπιστημίου και φασίστας γκρίζος λύκος, τέτοιους χάρτες ονειρεύονται…μέσα τα Δωδεκάνησα και Κρήτη…εν τω μεταξύ το κουφό είναι ότι οι μητροπολίτες των ελληνικών αυτών περιφερειών έχουν λάβει και τουρκική υπηκοότητα. Πνευματική “συγκυριαρχία” …

 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.