Η Γενί Σαφάκ προτείνει δημοψήφισμα για το Κασμίρ, για το Ντιγιαρμπακίρ όμως μούγκα…..

6 Αυγούστου, 2022


Κείμενο το ιστολόγιου 5/8/2022Η εφημερίδα Γενί Σαφάκ είναι η ναυαρχίδα  των ερντογανικών ΜΜΕ στην Τουρκία.Και αναφερόμενη στο Κασμίρ προτείνει φυσικά αυτά που θα ήθελε ο  ¨Αφέντης¨ της.Γράφει λοιπόν τ…


Κείμενο το ιστολόγιου 5/8/2022

Η εφημερίδα Γενί Σαφάκ είναι η ναυαρχίδα  των ερντογανικών ΜΜΕ στην Τουρκία.

Και αναφερόμενη στο Κασμίρ προτείνει φυσικά αυτά που θα ήθελε ο  ¨Αφέντης¨ της.

 

Γράφει λοιπόν τα εξής :

¨Η μόνη λύση για το Κασμίρ: ένα δημοψήφισμα υπό την επίβλεψη του ΟΗΕ.  H συνεχιζόμενη καταστολή στο κατεχόμενο Τζαμού και Κασμίρ, είναι μοναδική σε διάρκεια, μέγεθος και πυκνότητα. Έχει κρατήσει περισσότερα από εβδομήντα χρόνια και σχεδόν ένα εκατομμύριο στρατιώτες εισβολής είναι έτοιμοι και οπλισμένοι με όπλα και ασυλία. Αυτές οι δυνάμεις είναι αχαλίνωτες και ικανές να διαπράξουν τις χειρότερες παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.”

Αλήθεια για το Ντιγιαρμπακίρ, το Μάρντιν και για τις άλλες κουρδικές επαρχίες, η Γενί Σαφάκ θα πρότεινε  να γίνει και εκεί ένα δημοψήφισμα ; Γιατί είναι εύκολο να προτείνουν κάτι τέτοιο στους άλλους.

Την δική τους την καμπούρα δεν την βλέπουν όμως…

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.