Διακομματική κοροϊδία της Θράκης

25 Ιουλίου, 2020


Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των βουλευτών που συγκρότησαν την Διακομματική Κοινοβουλευτική Επιτροπή για την ανάπτυξη της Θράκης κι όποιος είχε κάποιαν ελπίδα βασισμένη στην πρωτοβουλία αυτή, μάλλον την έ…


Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των βουλευτών που συγκρότησαν την Διακομματική Κοινοβουλευτική Επιτροπή για την ανάπτυξη της Θράκης κι όποιος είχε κάποιαν ελπίδα βασισμένη στην πρωτοβουλία αυτή, μάλλον την έχασε. Πέρα από το γεγονός ότι μιλάμε για αποκλειστικά κοινοβουλευτική Επιτροπή, άρα εξ ορισμού για μηδενική παραγωγή έργου γενικώς, είναι και τα πρόσωπα που την απαρτίζουν. Είναι εμφανές το λογικό κριτήριο της τοπικότητας, αφού μετέχουν σχεδόν όλοι οι βουλευτές της Θράκης και ορισμένοι από την ανατολική Μακεδονία. Για τους υπόλοιπους όμως καθένας συμπεραίνει πως πρυτάνευσε μόνο το κριτήριο της αναγνωρισιμότητας ή της συμμετοχής τους σε κάποιο κομματικό παραμάγαζο. Τι μπορούν να προσφέρουν στην υπόθεση της Θράκης ο Καιρίδης, η Πιπιλή, ο Φίλης, η Σία, ο Λοβέρδος ή ο …ΓΑΠ; Τηλεοπτικό πάνελ φτιάχνουμε; Αλλά και από μόνη της η προεδρία – και η …συνοδεία – της Ντόρας Μπακογιάννη δείχνει πως επίκειται άλλη μία φούσκα του συστήματος. Η κομματοκρατία συνεχίζει ακόμα και στην σημερινή δραματική συγκυρία να καταστρέφει τις ελπίδες του λαού και του έθνους των Ελλήνων.

Σπάρτακος Παράταξη Πολιτών για τον Δήμο Κομοτηνής FACEBOOK 25/7/2020

 

Σχ. : Αυτοί που έφεραν τη χώρα και τη Θράκη σε αυτό το οικονομικό και δημογραφικό κατάντημα, θα υποβάλουν έκθεση για την ανάπτυξη της…

Δεν φταίνε αυτοί όμως τόσο, αλλά εμείς που τους ψηφίσαμε και τους ψηφίζουμε…

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.