Ο υπουργός Θρησκευμάτων είπε το κήρυγμα της μέρας στην Αγία Σοφία κρατώντας σπαθί !

25 Ιουλίου, 2020


Κείμενο του ιστολόγιου 24/7/2020Ο Αλή Ερμπάς που είναι ο υπουργός Θρησκευμάτων της Τουρκίας ταυτόχρονα είναι και θρησκευτικός λειτουργός. Έτσι σήμερα κήρυξε  στην Αγία σοφία παρόντος και του Ταγίπ.Το …


έκανε όμως κρατώντας ΕΝΑ ΣΠΑΘΙ !Βρε κατά βάθος μας αγαπάνε, μην είστε μισαλλόδοξοι…Τυπικός ισλαμιστής !Το πρόβλημα προφανώς είμαστε εμείς που είμαστε γκιαούρηδες….Το διαβάσαμε εδώ

Κείμενο του ιστολόγιου 24/7/2020

Ο Αλή Ερμπάς που είναι ο υπουργός Θρησκευμάτων της Τουρκίας ταυτόχρονα είναι και θρησκευτικός λειτουργός. Έτσι σήμερα κήρυξε  στην Αγία σοφία παρόντος και του Ταγίπ.

Το έκανε όμως κρατώντας ΕΝΑ ΣΠΑΘΙ !

 

Βρε κατά βάθος μας αγαπάνε, μην είστε μισαλλόδοξοι…

Τυπικός ισλαμιστής !

Το πρόβλημα προφανώς είμαστε εμείς που είμαστε γκιαούρηδες….

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.