Συγκέντρωση χρημάτων από τον ψευδομουφτή Ξάνθης για κουρμπάνια

5 Ιουλίου, 2020


Καμπάνια συγκέντρωσης χρημάτων για κουρμπάνιαΠολύτιμοι Τούρκοι-μουσουλμάνοι Δυτικοθρακιώτες αδερφοί μουΌπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στο Κουρμπάν Μπαϊράμ, για να μπορέσουν και οι αδερφοί μας που δεν …


Καμπάνια συγκέντρωσης χρημάτων για κουρμπάνια

Πολύτιμοι Τούρκοι-μουσουλμάνοι Δυτικοθρακιώτες αδερφοί μου

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στο Κουρμπάν Μπαϊράμ, για να μπορέσουν και οι αδερφοί μας που δεν μπορούν να σφάξουν κουρμπανια, να βιώσουν τη χαρά αυτή, αρχίζουμε Καμπάνια για Σφάξιμο Κουρμπανιών δια Εκπροσώπου.
Η αδερφή μας που επιθυμούν να δώσουν εξουσιοδότηση για κουρμπάνι μπορούν δια μέσου των ιμάμηδων να υποβάλουν αίτημα στη μουφτεία μας. Κάθε χρόνο μερίδιο από κουρμπάνια φτάνει σε 2.500 οικογένειες.
Τίμημα για τα κουρμπάνια είναι για το εξωτερικό 120 ευρώ και για το εσωτερικό 150 ευρώ.
Ανακοινώνεται σε όλους, εύχομαι ο δημιουργός να αποδεχθεί τα κουρμπάνια μας.

Αχμέτ Μέτε
Μουφτής Ξάνθης
4/7/2020

http://iskecemuftulugu.org/haber.php?duyid=460&fbclid=IwAR0XIsOvnZNNqas9rkyhND3AjSrF_y65_DLpQzvvTTmp4GpUDQhy2sXT2pg

Σχ: Τα χρήματα που θα καταβληθούν για να αγοράσει κάποιος ένα κουρμπάνι στο εξωτερικό,  που θα καταλήξουν ; Ποιος θα τα διαχειριστεί στο εξωτερικό ;  Υπάρχει κάποια συνεργασία με την Διεύθυνση Θρησκευτικών Υποθέσεων της Τουρκίας ή με κάποιαν ΜΚΟ που λειτουργεί στο εξωτερικό;

Δεν είναι σαφές από την ανακοίνωση.

Εμείς αν υπάρξει ενημέρωση, φυσικά και θα την δημοσιεύσουμε.

 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.