Τουρκικά CN-235 σάρωσαν το Αιγαίο σε 37 Παραβιάσεις …Ψάχνοντας

23 Ιουνίου, 2022


…Σάρωσαν όλο το Αιγαίο τα 2  Τούρκικα Κατασκοπευτικά -Καταγραφικά ψάχνοντας και σαρώνοντας τις Πολεμικές συχνότητες σήμερα στο Αιγαίο  σήμερα Τουρκικές Παραβιάσεις στο Αιγαίο  37 τριάντα τον αριθμό  α…Σάρωσαν όλο το Αιγαίο τα 2  Τούρκικα Κατασκοπευτικά -Καταγραφικά ψάχνοντας και σαρώνοντας τις Πολεμικές συχνότητες σήμερα στο Αιγαίο  σήμερα

 Τουρκικές Παραβιάσεις στο Αιγαίο  37 τριάντα τον αριθμό  αφού τα 2 Τούρκικα Κατασκοπευτικά μπαινόβγαιναν στο FIR Αθηνών αναγκάζοντας το ΑΤΑ να σηκώσει την ετοιμότητα για να αναχαιτίσει τα  Τούρκικα που έψαχναν μανιωδώς τις θέσεις των Ελληνικών Παράκτιων  EXOCET !PKtDp21

Μόνο που όσες  τούμπες και να κάνουν οι Τούρκοι τα Ναυτάκια του Αιγαίου Αλλάζουν τις συχνότητες στις (PA &  ΜΟ ) σαν το τηλεκοντρόλ της TV!

To μόνο σίγουρο το μόνο που θα δούνε οι Τούρκοι από τους Ελληνικούς EXOCET   θα είναι η τροχιά τους όταν θα χτυπήσουν εποχούμενοι και θα πλήξουν τον θαλάσσιο στόχο !

 

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 23η ΙΟΥΝΙΟΥ 2022

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ : 2 (2×2 F-16)

ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ : 5 (2 CN-235, 2 E/Π, 1 UAV)

ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ : 9

ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ : 2

ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ : 7

ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ : 37 (όλες από τα CN-235)

ΕΜΠΛΟΚΕΣ : –

ΠΕΡΙΟΧΗ : Βορειοανατολικό, Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο

Τα ανωτέρω Α/Φ αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.