Για την εθνική ασφάλεια, η Ελλάδα δικαιούται και υποχρεούται να διώξει…

22 Μαΐου, 2020


Να με συγχωρούν μερικοί ανταποκριτές ξένων μέσων ενημέρωσης στην Ελλάδα, αλλά ούτε με τον τρόπο της δημοσιογραφίας, που ασκούν συμφωνώ, ούτε με τον τρόπο που χρησιμοποιούν την άποψη του κάθε πικραμένο…Να με συγχωρούν μερικοί ανταποκριτές ξένων μέσων ενημέρωσης στην Ελλάδα, αλλά ούτε με τον τρόπο της δημοσιογραφίας, που ασκούν συμφωνώ, ούτε με τον τρόπο που χρησιμοποιούν την άποψη του κάθε πικραμένου, ως να είναι ο πρόεδρος της Αμερικής και της Ρωσίας.

Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ
ΠΗΓΗ: Hellas Journal

Μερικές φορές «μπάζουν» τόσο πολύ οι πληροφορίες που μεταδίδουν, που αναρωτιέσαι τι θα συνέβαινε στους Έλληνες ανταποκριτές, που εργάζονται σε άλλες χώρες, αν παρουσίαζαν με τον ίδιο τρόπο τα ρεπορτάζ τους. Χωρίς αμφιβολία, θα τους είχαν καλέσει οι κυβερνήσεις και θα τους είχαν «επιστήσει την προσοχή».

Φανταστείτε, ας πούμε, να πάνε στο Τέξας, να πάρουν δηλώσεις από τον κάθε ένα που παρουσιάζεται ως πρόσφυγας ή μετανάστης ή κατατρεγμένος, χωρίς να ερευνήσουν αν πραγματικά είναι, και να το δημοσιεύσουν. Θα μας είχαν κατηγορήσει, δικαιολογημένα, ότι κάνουμε κακή δημοσιογραφία και ότι κάποιο παιγνίδι παίζουμε εναντίον της Αμερικής. Θα είχαν άδικο;

Οι δημοσιογράφοι δεν είμαστε ο Πάπας της Ρώμης, που έχει το …αλάθητο! Ούτε εισαγγελείς, ούτε δικαστές είμαστε. Διότι πάνω απ’ όλα δεν έχουμε τις γνώσεις. Το ακούτε από δημοσιογράφο: Οι δημοσιογράφοι έχουν-έχουμε ξεφύγει. Όποιος καταγγείλει κάτι, γίνεται σημαία.

Μετά την απόπειρα εισβολής της Τουρκίας στον Έβρο μέσω “μεταναστών”, όπου η κατοχική δύναμη έπαθε το απόλυτο στραπάτσο, ξεκίνησε μία εκστρατεία βρώμικης παραπληροφόρησης από την Άγκυρα και δυστυχώς μερικοί (ακόμα και σοβαροί) ξένοι και Έλληνες δημοσιογράφοι έπεσαν στην παγίδα.

>Μέχρι στρατόπεδο …συγκέντρωσης, στο πρότυπο του …Γκουαντανάμο ανακάλυψε η πολύ καλή εφημερίδα New York Times.
>Μέχρι δολοφονία μετανάστη σκαρφίστηκε το πολύ καλό περιοδικό Spiegel.
>Και τώρα, η επίσης πολύ καλή Wall Street Journal «είδε» μετανάστες να εκδιώκονται από την Ελλάδα.

Και αναρωτήθηκε ένας σοβαρός διπλωμάτης… ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.