Νέος διαγωνισμός υποστήριξης των Mercedes-Benz 240GD και Steyr 680M του Ελληνικού Στρατού, αναστάλθηκαν τα αποτελέσματα του προηγούμενου

Απρίλιος 8, 2021


Με ανακοίνωση της η ΓΔΑΕΕ (Γενική Διεύθυνση Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων) γνωστοποίησε την αναστολή των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού για το πρόγραμμα υποστήριξης των οχημάτων Mercedes-Benz 240…Με ανακοίνωση της η ΓΔΑΕΕ (Γενική Διεύθυνση Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων) γνωστοποίησε την αναστολή των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού για το πρόγραμμα υποστήριξης των οχημάτων Mercedes-Benz 240GD και των φορτηγών Steyr 680M του Ελληνικού Στρατού, καθώς και την επανάληψη του «λόγω μικρού αριθμού υποψηφίων», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση (μπορείτε να δείτε την ανακοίνωση ΕΔΩ). Την ανακοίνωση της προκήρυξης νέου διαγωνισμού μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Ο διαγωνισμός είχε προκηρυχτεί το Δεκέμβριο του 2020 με καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης προσφορών στις 8 Φεβρουαρίου του 2021 και στις 8 Μαρτίου του 2021, κατόπιν σχετικής παράτασης. Η ανακοίνωση προσκαλεί την εταιρία «GRANTEX», της οποία το αίτημα είχε γίνει αποδεκτό από τον πρώτο διαγωνισμό, να υποβάλλει οικονομοτεχνική προσφορά στο δεύτερο στάδιο της διαδικασίας, μαζί με όσες εταιρίες επιλεγούν από την επανάληψη του διαγωνισμού που αποφασίστηκε-ανακοινώθηκε.

 

Υπενθυμίζουμε ότι το πρόγραμμα είναι διάρκειας τριών (3) ετών, από τη στιγμή της υπογραφής της σύμβασης, και έχει προϋπολογισμό € 42.533.876,52 ως ανώτατο όριο δαπάνης, εκ των οποίων τα € 16.637.500,56 αφορούν στην υποστήριξη των Mercedes-Benz 240GD και τα € 25.896.375,96 στην υποστήριξη των Steyr 680M. Και στις δύο (2) περιπτώσεις τα ποσά θα κατανεμηθούν ισόποσα για κάθε έτος που διαρκεί το πρόγραμμα.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.