Η πολυεθνική ομάδα κομάντος στο πλευρό της Ελλάδας στον Έβρου (ΦΩΤΟ)

30 Μαρτίου, 2020


Μια φωτογραφία που δημοσίευσε πριν από λίγο το “e-amyna” είναι χαρακτηριστικό της κατάστασης που επικρατεί, ενώ βοηθά στο να μην επιτραπεί στον κορονοϊό να μας κάνει να ξεχάσουμε ότι το πρ…


όβλημα στα χερσαία σύνορα με την Τουρκία δεν τελείωσε, απλά μπήκε προς το παρόν “στο ράφι”. Λόγω του κορονοϊού, που βοηθά όποιον έχει το μυαλό μέσα στο κεφάλι, να αναλογιστεί την εγκληματική επιθετική πολιτική έναντι όλων του καθεστώτος Ερντογάν. Στην εικόνα φαίνεται μια Μικτή Ομάδα Επιχειρήσεων στις Καστανιές Έβρου αποτελούμενη από προσωπικό της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (ΕΚΑΜ) της ΕΛ.ΑΣ, της Αυστριακής Einsatzkommando Cobra και της Φινλανδικής 5th Special Intervention Unit. Το διαβάσαμε εδώ

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε πριν από λίγο το “e-amyna” είναι χαρακτηριστικό της κατάστασης που επικρατεί, ενώ βοηθά στο να μην επιτραπεί στον κορονοϊό να μας κάνει να ξεχάσουμε ότι το πρόβλημα στα χερσαία σύνορα με την Τουρκία δεν τελείωσε, απλά μπήκε προς το παρόν “στο ράφι”. Λόγω του κορονοϊού, που βοηθά όποιον έχει το μυαλό μέσα στο κεφάλι, να αναλογιστεί την εγκληματική επιθετική πολιτική έναντι όλων του καθεστώτος Ερντογάν.

Στην εικόνα φαίνεται μια Μικτή Ομάδα Επιχειρήσεων στις Καστανιές Έβρου αποτελούμενη από προσωπικό της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (ΕΚΑΜ) της ΕΛ.ΑΣ, της Αυστριακής Einsatzkommando Cobra και της Φινλανδικής 5th Special Intervention Unit.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.