Ο κορυφαίος Τούρκος διανοούμενος μας το επιβεβαιώνει…

27 Μαρτίου, 2020


Κείμενα του ιστολογίου 26/3/2020Ο Μπασκιν Οραν-κορυφαίος ίσως διανοούμενος στην Τουρκία σήμερα, γράφει για τα αδιέξοδα της πολιτικής που ασκεί το καθεστώς Ερντογάν σχετικά με το κουρδικό.  Σε ένα σημε…


Loading...


Κείμενα του ιστολογίου 26/3/2020

Ο Μπασκιν Οραν-κορυφαίος ίσως διανοούμενος στην Τουρκία σήμερα, γράφει για τα αδιέξοδα της πολιτικής που ασκεί το καθεστώς Ερντογάν σχετικά με το κουρδικό.  Σε ένα σημείο του άρθρου, αναφερόμενος στον Τούρκο υπουργό Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοιλού, γράφει :

“Πάντως ο υπουργός Σοιλού (του οποίου η τακτική να σέρνει τους πρόσφυγες στο μέτωπο σαν όπλο έχει πτωχεύσει) όπως κρατάει ημερήσια σημειώματα για τους καημένους πρόσφυγες που μεταφέρονται με λεωφορεία στα σύνορα με την Ελλάδα, κατά τον ίδιο τρόπο κρατά μηνιαία σημειώματα με δηλώσεις του τύπου “Στα βουνά έμειναν 700 τρομοκράτες”, “Εντός της χώρας απέμειναν πολύ λιγότεροι από 500 τρομοκράτες” και  “Στο βουνό έμειναν 500 τρομοκράτες”. Ανακοινώνει δηλαδή περιοδικά πόσοι Κούρδοι νέοι σκοτώθηκαν¨.

Χρειάζεται να προσθέσουμε κάτι άλλο ; Μόνο κάποια λαμόγια από αυτά που έχουν συμφέρον, υπερασπίζονται ακόμη  την “open the borders” πολιτική…

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.