Η πρώτη διαδικτυακή Ημερίδα: «Πανδημίες και Παγκόσμια Διαχείριση Κρίσεων Υγείας: Η Περίπτωση του Κορωνοΐού»

26 Μαρτίου, 2020


Για πρώτη φορά ψηφιακή ημερίδα για τον covid- 19. Μάθετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020 στις 16.00 στο Livemedia www.livemedia.gr/corona20Ζούμε ως παγκόσμια κοινότητα μία πρωτο…


Loading...


Για πρώτη φορά ψηφιακή ημερίδα για τον covid- 19. Μάθετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020 στις 16.00 στο Livemedia www.livemedia.gr/corona20

Ζούμε ως παγκόσμια κοινότητα μία πρωτοφανή και πολυδιάστατη κρίση, οι συνέπειες της οποίας δεν μπορούν να εκτιμηθούν στην ολότητά τους επαρκώς. Απέναντι σε αυτή την κατάσταση, η επιστημονική κοινότητα και ο επιχειρηματικός κόσμος δεν μπορούν να μείνουν αδρανείς. Το Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων και η Ελληνική Ένωση Νέων Επιχειρηματιών ενώνουν δυνάμεις και πρωτοπορούν με τη διεξαγωγή της πρώτης ψηφιακής ημερίδας με τίτλο: «Πανδημίες και Παγκόσμια Διαχείριση Κρίσεων Υγείας: Η Περίπτωση του Κορωνοΐού».

Συντονιζόμαστε από οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή στη διεύθυνση www.livemedia.gr/corona20 την Παρασκευή, 27 Μαρτίου, στις 4μμ, στο Livemedia.

Στόχος της δίωρης διαδικτυακής συζήτησης, που θα γίνει μεταξύ ειδικών της υγείας, οικονομολόγων, διεθνολόγων και επιχειρηματιών είναι, αφενός, η αξιολόγηση της υφιστάμενης κατάστασης και η εκτίμηση των σεναρίων εξέλιξής της, αφετέρου, η προβολή και ανάδειξη συγκεκριμένων προτάσεων αντιμετώπισης της εξάπλωσης της πανδημίας και των συνεπειών της στους τομείς της υγείας, της οικονομίας, του τουρισμού, της επιχειρηματικότητας και της εργασίας, με σαφή καθορισμό του εξελισσόμενου και ευμετάβλητου γεωπολιτικού τοπίου.

Δείτε συνεντεύξεις και trailer εδώ

#covid19 #μένουμεσπίτι #κορωνοιός

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.