Καταδίκη του ψευδομουφτή Μέτε για αντιποίηση αρχής

27 Φεβρουαρίου, 2020


Κείμενο του ιστολόγιου 26/2/2020Σε 4 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή καταδικάστηκε σήμερα στην Θεσσαλονίκη ο ψευδομουφτής Μέτε για αντιποίηση αρχής. Η υπόθεση αφορά το περιστατικό που συνέβη στην κη…


ηδεία του άτυχου στρατιώτη Κατουνλού που πνίγηκε στην διάρκεια της θητείας του.  Το εντυπωσιακό είναι πως η εισαγγελική πρόταση ήταν αθωωτική ! Ευτυχώς ο δικαστής είχε άλλη γνώμη. Να αναφέρουμε εδώ πως το ελληνικό κράτος ΔΕΝ είχε πολιτική αγωγή και πως η μόνη μάρτυρας κατηγορίας της (προς τιμήν της)  ήταν η κυρία Χρύσα  Ούτση Κούτρα. Μαζί με τον Μέτε προσήλθαν στο δικαστήριο και σχεδόν όλοι οι ιμάμηδες του.      Το διαβάσαμε εδώ

Κείμενο του ιστολόγιου 26/2/2020

Σε 4 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή καταδικάστηκε σήμερα στην Θεσσαλονίκη ο ψευδομουφτής Μέτε για αντιποίηση αρχής. Η υπόθεση αφορά το περιστατικό που συνέβη στην κηδεία του άτυχου στρατιώτη Κατουνλού που πνίγηκε στην διάρκεια της θητείας του.  Το εντυπωσιακό είναι πως η εισαγγελική πρόταση ήταν αθωωτική ! Ευτυχώς ο δικαστής είχε άλλη γνώμη.

Να αναφέρουμε εδώ πως το ελληνικό κράτος ΔΕΝ είχε πολιτική αγωγή και πως η μόνη μάρτυρας κατηγορίας της (προς τιμήν της)  ήταν η κυρία Χρύσα  Ούτση Κούτρα.

Μαζί με τον Μέτε προσήλθαν στο δικαστήριο και σχεδόν όλοι οι ιμάμηδες του.

  

 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.