Αδειάζει η Ανατολική Θράκη …Αποχώρησαν και τα 3 Συντάγματα Πυροβολικού της 1ης Τουρκικής Στρατιάς (φωτό)

14 Φεβρουαρίου, 2020


Αποχώρησαν  και τα 3 Συντάγματα Πυροβολικού της 1ης Τουρκικής  Στρατιάς  απο  τα Σύνορα του Έβρου τώρα  είναι μια ευκαιρία  που αν κάποιος σκεφτεί να  το εκμεταλλευτεί  εύκολα μπορεί να καταλάβει την …Αποχώρησαν  και τα 3 Συντάγματα Πυροβολικού της 1ης Τουρκικής  Στρατιάς  απο  τα Σύνορα του Έβρου τώρα  είναι μια ευκαιρία  που αν κάποιος σκεφτεί να  το εκμεταλλευτεί  εύκολα μπορεί να καταλάβει την Ανατολική Θράκη…

Τα άρματα τα Αυτοκινούμενα Πυροβόλα  που έχουν ήδη μεταφερθεί στα Σύνορα της Συρίας και απο εκεί στο idlid είναι σχεδόν όλα της 1ης Τουρκικής Στρατιάς …Οι αριθμοί και τα σήματα για όσους τα παρακολουθούν παραπέμπουν εκεί !!

Η Εκτίμησή μας είναι οτι οι Τούρκοι αφού συγκεντρώνουν τεράστιες δυνάμεις θα εξαπολύσουν μια τέτοια επίθεση που θα είναι αδύνατο να συγκρατηθεί από το Συριακό Στρατό, που πολεμά χρόνια τώρα και έχει τεράστιες απώλειες σε υλικό ,προσωπικό και μέσα !!

Turkish army deployed large number of MLRS to the border line. In addition, a big SOF reinforcement went to Idlib.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.