Οι Τούρκοι δεν σέβονται τίποτε πια …Εμείς γιατί δεν τους «Κατεβάζουμε ;»

1 Φεβρουαρίου, 2023


Οι Τούρκοι ποτέ δεν  τίμησαν την υπογραφή τους και αυτό δεν το ανακαλύψαμε σήμερα …Αλλά χθεσινό  και το σημερινό με τις έρευνες να είναι σε εξέλιξη  για τον Αγνοούμενους ,ξεπέρασε κάθε όριο !Μέχρι τις 6 το απόγευμα 17 τουρκικά μαχητικά, εκ των οποίων τα 7 οπλισμένα προχώρησαν σε 17 παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου σε Βορειοανατολικό, Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο.Πάνω από 20 ελληνικά μα…

Οι Τούρκοι ποτέ δεν  τίμησαν την υπογραφή τους και αυτό δεν το ανακαλύψαμε σήμερα …Αλλά χθεσινό  και το σημερινό με τις έρευνες να είναι σε εξέλιξη  για τον Αγνοούμενους ,ξεπέρασε κάθε όριο !

Μέχρι τις 6 το απόγευμα 17 τουρκικά μαχητικά, εκ των οποίων τα 7 οπλισμένα προχώρησαν σε 17 παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου σε Βορειοανατολικό, Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο.

Πάνω από 20 ελληνικά μαχητικά  απογείωσε το ΑΤΑ όλα οπλισμένα τα οποία προχώρησαν σε σκληρές αερομαχίες με τους Τούρκους Χειριστές , 3 εκ των οποίων κατέληξαν σε εμπλοκές.

Χθες, κι ενώ γινόταν η ανέλκυση της σορού του 29χρονου Υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα, τουρκικά μαχητικά προχωρούσαν σε 20 παραβιάσεις του ΕΕΧ και 4 υπερπτήσεις πάνω από Οινούσσες, Παναγιά και νότιες ακτές της Χίου!

Παντού οι Χειριστές μαχητικών έχουν μεταξύ τους εκτίμηση και σεβασμό ακόμη και όταν πολεμάνε …Αυτά όμως δεν ισχύουν για τους Βαρβάρους !

Ακριβώς τα ίδια έκαναν και με την συντριβή του Ελικοπτέρου στην νήσο Κίναρο και το χαμό των Τριών Αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού !

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023

 

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ       : 7 (3×3 F-16, 4×2 F-16)

ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ     : 4 (2 UAV, 2 CN-235)

ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ         : 21

ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ          : 7

ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ         : 17

ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ        : 23 (17 από τα μαχητικά, 6 από τα UAV)

ΕΜΠΛΟΚΕΣ           : 3

ΠΕΡΙΟΧΗ               : Βορειοανατολικό, Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο

Τα ανωτέρω Α/Φ αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.