ΓΕΑ: Υποστήριξη και αναβάθμιση των RADAR AR-327

25 Ιανουαρίου, 2023


Πρόσκληση για ανοικτή, μη δεσμευτική συμμετοχή των ενδιαφερόμενων οικονομικών φορέων σε τεχνικό διάλογο επί του κειμένου της Προδιαγραφής Ενόπλων Δυνάμεων (ΠΕΔ) για την «Εν Συνεχεία Υποστήριξη και Αναβάθμιση RADAR AR-327», απηύθυνε το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας.Το πεδίο εφαρμογής της Προδιαγραφής Ενόπλων Δυνάμεων είναι ο καθορισμός των τεχνικών απαιτήσεων για τη σύναψη σύμβασης Εν Συνεχεία Υποστή…


Πρόσκληση για ανοικτή, μη δεσμευτική συμμετοχή των ενδιαφερόμενων οικονομικών φορέων σε τεχνικό διάλογο επί του κειμένου της Προδιαγραφής Ενόπλων Δυνάμεων (ΠΕΔ) για την «Εν Συνεχεία Υποστήριξη και Αναβάθμιση RADAR AR-327», απηύθυνε το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας.

Το πεδίο εφαρμογής της Προδιαγραφής Ενόπλων Δυνάμεων είναι ο καθορισμός των τεχνικών απαιτήσεων για τη σύναψη σύμβασης Εν Συνεχεία Υποστήριξης και Αναβάθμισης RADAR AR-327 της Πολεμικής Αεροπορίας, όπως αναφέρεται σχετικά. Επίσης, το ΓΕΑ απηύθυνε πρόσκληση για ανοικτή, μη δεσμευτική συμμετοχή των ενδιαφερομένων οικονομικών φορέων σε τεχνικό διάλογο για την προμήθεια φυσιγγίων 9mm X 19mm. Οι σχετικές προσκλήσεις αναρτήθηκαν σήμερα στη Διαύγεια.

 


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.