Δωρεές σε Σχολή Ναυτικών Δοκίμων και Πυροσβεστικό Σώμα

25 Ιανουαρίου, 2023


Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία με την επωνυμία «ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ Πολιτισμικού και Κοινωφελούς Έργου» δώρισε το ποσό των 170.000 ευρώ στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων που αφορά στην κάλυψη της δαπάνης εκπόνησης των απαραίτητων μελετών για την ανέγερση αμφιθεάτρου στη Σχολή.Επίσης το κοινωφελές ίδρυμα με την επωνυμία «ΙΔΡΥΜΑ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΣΗΣ» δώρισε προς το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Π…


...ολιτικής Προστασίας το ποσό των 580.000 ευρώ για την προμήθεια 10 υδροφόρων πυροσβεστικών οχημάτων 4×4 χωρητικότητας 500 λίτρων επί πλαισίου φορέα ISUZU D-MAX EXTENDED CAB (ΑCTIVITY), με όλο τον απαιτούμενο εξοπλισμό σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Πυροσβεστικού Σώματος.Οι σχετικές αποφάσεις...

Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία με την επωνυμία «ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ Πολιτισμικού και Κοινωφελούς Έργου» δώρισε το ποσό των 170.000 ευρώ στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων που αφορά στην κάλυψη της δαπάνης εκπόνησης των απαραίτητων μελετών για την ανέγερση αμφιθεάτρου στη Σχολή.

Επίσης το κοινωφελές ίδρυμα με την επωνυμία «ΙΔΡΥΜΑ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΣΗΣ» δώρισε προς το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας το ποσό των 580.000 ευρώ για την προμήθεια 10 υδροφόρων πυροσβεστικών οχημάτων 4×4 χωρητικότητας 500 λίτρων επί πλαισίου φορέα ISUZU D-MAX EXTENDED CAB (ΑCTIVITY), με όλο τον απαιτούμενο εξοπλισμό σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Πυροσβεστικού Σώματος.

 

Οι σχετικές αποφάσεις αποδοχής των δωρεών δημοσιεύθηκαν σήμερα στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβέρνησης (Αρ. Φύλλου 312-τεύχος δεύτερο).

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.