Λύσσαξαν σήμερα οι Τούρκοι και έστειλαν 16 Οπλισμένα F-16…Αλλά τα Γεράκια τους περίμεναν & τους πλάκωσαν στις εμπλοκές

25 Ιανουαρίου, 2023


Λύσσαξαν σήμερα οι Τούρκοι Πασάδες και έστειλαν 16 Οπλισμένα F-16 απο τα 18 που απογείωσαν και τα  έστειλαν για εισβολή στο FIR Αθηνών …Αλλά το ΑΤΑ απογείωσε δεκάδες Οπλισμένα μαχητικά της ετοιμότητας που τους πλάκωσαν στις εμπλοκές (11 ) συνολικά !Επίσης  μας έστειλαν  στο Αιγαίο και 2 UAV  που ανενόχλητα προέβησαν σε 47 Παραβιάσεις   απο τις 65 συνολικά …Γιατί άραγε ; Προφανώς τσο ΓΕΕθΑ και το Γ…


Λύσσαξαν σήμερα οι Τούρκοι Πασάδες και έστειλαν 16 Οπλισμένα F-16 απο τα 18 που απογείωσαν και τα  έστειλαν για εισβολή στο FIR Αθηνών …Αλλά το ΑΤΑ απογείωσε δεκάδες Οπλισμένα μαχητικά της ετοιμότητας που τους πλάκωσαν στις εμπλοκές (11 ) συνολικά !

Επίσης  μας έστειλαν  στο Αιγαίο και 2 UAV  που ανενόχλητα προέβησαν σε 47 Παραβιάσεις   απο τις 65 συνολικά …Γιατί άραγε ; Προφανώς τσο ΓΕΕθΑ και το ΓΕΑ δεν εκτιμούν ως σοβαρή την απειλή των Τουρκικών Μη επανδρωμένων αεροσκαφών ,που προς το παρόν δεν φέρουν Οπλισμό !

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ       : 7 (5×2 F-16 και 2×4 F-16)

 

ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ     : 3 (2 UAV και 1 CN-235)

ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ         : 21

ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ          : 16

ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ         : 12

ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ        : 65 (18 από τα μαχητικά, 47 από τα UAV)

ΕΜΠΛΟΚΕΣ           : 11

ΠΕΡΙΟΧΗ               : Βορειοανατολικό, Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο

Τα ανωτέρω Α/Φ αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.