Τουρκία: Άγριος καυγάς βουλευτών για το εμβόλιο νεράκι… Turkovac

14 Ιανουαρίου, 2022


Βουλευτές του ΑΚΡ και του CHP αντήλλαξαν προσβολές ο ένας εναντίον του άλλου και γι’ αυτό συνεπλάκησαν εκ νέου στην Τουρκία. Αιχμή του νέου άγριου καυγά που σημειώθηκε στην τουρκική Βουλή, ήταν η κατά…


...σταση στον τομέα της υγείας, καθώς επίσης και το εμβόλιο κατά του κορονοϊού Turkovac.ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΖΑΧΑΡΑΚΗ ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ«Οι γερμανικές εφημερίδες δείχνοντας ως παράδειγμα τον Ιατρικό Σύλλογο Τουρκίας προσπαθούν να δυσφημήσουν το Turkovac. Αυτό είναι ένα εθνικό θέμα. Σε αυτό το εθνικό θέμα …, σε αυτό το εθνικό θέμα ας είστε τουλάχιστον δίπλα μας ρε! Πάντα εναντίον μας είστε», είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του AKP Τζαχίτ Οζκάν.Απαντώντας, ο βουλευτής του CHP Ενγκίν Αλτάι, φώναξε: «Εσύ μου λες γιατί ανακατεύομαι; Εσύ βρε αναιδές σκουλήκι, εσύ είσαι ο πιο ξεδιάντροπος...

Βουλευτές του ΑΚΡ και του CHP αντήλλαξαν προσβολές ο ένας εναντίον του άλλου και γι’ αυτό συνεπλάκησαν εκ νέου στην Τουρκία. Αιχμή του νέου άγριου καυγά που σημειώθηκε στην τουρκική Βουλή, ήταν η κατάσταση στον τομέα της υγείας, καθώς επίσης και το εμβόλιο κατά του κορονοϊού Turkovac.

ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΖΑΧΑΡΑΚΗ
ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ

 

«Οι γερμανικές εφημερίδες δείχνοντας ως παράδειγμα τον Ιατρικό Σύλλογο Τουρκίας προσπαθούν να δυσφημήσουν το Turkovac. Αυτό είναι ένα εθνικό θέμα. Σε αυτό το εθνικό θέμα …, σε αυτό το εθνικό θέμα ας είστε τουλάχιστον δίπλα μας ρε! Πάντα εναντίον μας είστε», είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του AKP Τζαχίτ Οζκάν.

Απαντώντας, ο βουλευτής του CHP Ενγκίν Αλτάι, φώναξε: «Εσύ μου λες γιατί ανακατεύομαι; Εσύ βρε αναιδές σκουλήκι, εσύ είσαι ο πιο ξεδιάντροπος από όλους. Τί σημαίνει «να μην ανακατεύομαι;». Αναιδές σκουλήκι! Τί σημαίνει “Να μην ανακατεύομαι;”. Τί σημαίνει; Εσύ είσαι ο ανάγωγος! Άντε βρε από εκεί! Ξεδιάντροπε! »Εσύ είσαι ο αρχηγός των ξεδιάντροπων!»

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.