Οι Γυναίκες της Νέας Βύσσας του Έβρου στέλνουν …Ηχηρό μήνυμα κατά της επέκτασης του ΚΥΤ

14 Ιανουαρίου, 2021


Ο Σύλλογος Γυναικών Νέας Βύσσας λέει ΟΧΙ στην επέκταση του ΚΥΤ ΦΥΛΑΚΙΟΥ ή στη δημιουργία νέας δομής σε οποιαδήποτε μέρος της Θράκης.«Στα τόσα χρόνια πορείας του Συλλόγου μας έχουμε αποδείξει πως μας ε…Ο Σύλλογος Γυναικών Νέας Βύσσας λέει ΟΧΙ στην επέκταση του ΚΥΤ ΦΥΛΑΚΙΟΥ ή στη δημιουργία νέας δομής σε οποιαδήποτε μέρος της Θράκης.

«Στα τόσα χρόνια πορείας του Συλλόγου μας έχουμε αποδείξει πως μας ενδιαφέρει πρωτίστως το καλό του τόπου μας, και σε αυτή την περίπτωση θα κάνουμε ότι χρειαστεί και θα στηρίξουμε κάθε σωστή προσπάθεια για να αποτραπεί το Εθνικό έγκλημα που πάει να γίνει στην περιοχή μας κι ας ελπίσουμε ότι αυτοί που βρίσκονται σε θέσεις εξουσίας θα σεβαστούν την επιθυμία των κατοίκων του τοπου μας.»

Παράλληλα εκφράζουν την δυσαρέσκειά τους ως προς τους εκπροσώπους του Έβρου στο κοινοβούλιο άλλα και σε οσους θεσμικούς φέρουν μερίδιο ευθύνης που άφησαν να ξεφύγει η κατάσταση αντί να τη σταματήσουν στην αρχή της, όπως αναφέρουν  «ο ρόλος τους είναι η στήριξη του τόπου μας και η ανάπτυξη του.»

«Τον Έβρο τη Θράκη και τα μάτια μας και απευθυνόμαστε σε όλους τους Έλληνες και ζητάμε τη στήριξη σας όπως την είχαμε και πέρυσι το Μάρτιο απέναντι στην ασύμμετρη απειλή που δεχτήκαμε ως χώρα.

Κάποιοι λένε ότι ο Εβρος είναι η πινέζα στο χαρτί εμείς λέμε ότι είμαστε Ατσαλόκαρφο και το έχουμε αποδείξει.»

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.