Ρωγμές στο δάπεδο και εισροή θαλασσινού νερού στα θεμέλια του Ακουγιού! (vid.)

13 Ιανουαρίου, 2021


Ο βουλευτής Μερσίνας Αλή Μαχίρ Μπασαρίρ του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καταγγέλλει ρωγμές και εισροή θαλασσινού νερού στο δάπεδο του πυρηνικού σταθμού πού κατασκευάζεται στο Ακουγιού και…Ο βουλευτής Μερσίνας Αλή Μαχίρ Μπασαρίρ του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καταγγέλλει ρωγμές και εισροή θαλασσινού νερού στο δάπεδο του πυρηνικού σταθμού πού κατασκευάζεται στο Ακουγιού και κάνει έκκληση για διακοπή της κατασκευής του.

Στο βίντεο τον ακούμε να λέει τα εξής: “Για όσο συνεχίζεται η κατασκευή, στο δάπεδο σχηματίζονται ρωγμές. Διότι το Ακουγιού είναι μια σεισμογενής περιοχή. Το δάπεδο είναι γεμάτο νερό. Ο Θεός να μη δώσει, αλλά αν μετά την ολοκλήρωση, συμβεί σεισμός, τότε η Μεσόγειος και η Μερσίνα θα καταστραφούν. Ο δρόμος είναι κοντά, σταματήστε τον πυρηνικό σταθμό”.

 

Στο 0:26 αναγράφεται στο πλάνο πως “Περιοχή στην οποία κατά την επισκευή του πυρηνικού σταθμού του Ακουγιού, σχηματίστηκε ρωγμή στο τσιμεντένιο δάπεδο όπου θα μεταφερθεί ο αντιδραστήρας”. Στο 034 στο ίδιο πλάνο πάνω δεξιά προστίθεται η φράση “Εικόνα που διαμορφώθηκε πριν καν τοποθετηθεί ο βάρους εκατοντάδων τόνων αντιδραστήρας σε αυτό το δάπεδο” Στο 1:09 πάνω δεξιά υπάρχει η φράση “Εδώ στο δάπεδο συνεχίζει να εισρέει θαλασσινό νερό”.

ΠΗΓΗ: ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΝΕΑ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.