Μυλωνάκης : Τα “Rafale θα είναι ο τρόμος και ο φόβος των Τούρκων»

13 Ιανουαρίου, 2021


Η Τοποθέτηση του Βουλευτή της Ε.Λ Μυλωνάκη στη Βουλή για την απόκτηση των Γαλλικών ΜαχητηκώνΟ ειδικός αγορητής της Ελληνικής Λύσης Γιώργος Μυλωνάκης Απόστρατος Αξιωματικός και Ελικοπτερας ,εστίασε την…Η Τοποθέτηση του Βουλευτή της Ε.Λ Μυλωνάκη στη Βουλή για την απόκτηση των Γαλλικών Μαχητηκών

Ο ειδικός αγορητής της Ελληνικής Λύσης Γιώργος Μυλωνάκης Απόστρατος Αξιωματικός και Ελικοπτερας ,εστίασε την κριτική τους την έλλειψη της αμυντικής μας βιομηχανίας λέγοντας πως για την κατάσταση που έχει περιέλθει» ντρέπομαι και λυπάμαι» καθώς «τα ΕΑΣ έχουν απαξιωθεί. Η ΕΛΒΟ δεν παράγει τίποτα».

 

Για την απόκτηση των μαχητικών Rafale είπε πως αργοπορήσαμε και η κυβέρνηση έπρεπε να είχε φέρει το νομοσχέδιο πριν τα Χριστούγεννα.

Η Ελληνική Λύση, σας είπε από την πρώτη στιγμή ότι το RAFALE είναι το πλέον κατάλληλο για τον ελληνικό χώρο, τα χρήματα τα οποία δαπανώνται και για τα καινούργια και για τα μεταχειρισμένα κάπου εκεί κοντά πρέπει να είναι.
Είναι ένα αεροσκάφος νομίζω «φονική» πολεμική μηχανή. Είναι άριστα συνδεδεμένο με τον χώρο τον οποίον έχουμε εδώ στο Αιγαίο και νομίζω, ότι αυτή τη στιγμή, αυτό το αεροσκάφος θα κάνει τη μεγάλη διαφορά.
Η μοίρα αυτών των 18 αεροσκαφών θα είναι ο τρόμος και ο φόβος των Τούρκων»

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.